Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Zoznámte sa s Tiffosi

Nezaradené

Portugalsko podmanené, ďalšia zastávka: svet


Nekonvenčná a rýchlo rastúca módna značka Tiffosi je jednou z najpopulárnejších portugalských značiek. Dlhodobo sa špecializuje na vývoj a inovácie materiálov, najmä rifľoviny. Tiffosi neustále prináša nové technológie a brilantne pritom kombinuje technické know-how s najnovšími módnymi trendmi. Nezabúda tiež na pohodlie a kvalitu použitých materiálov. Predstavujeme vám značku, ktorá si získala srdcia Portugalcov a teraz mieri ďalej do sveta. 


Módne kolekcie, ktorým jednoducho podľahnete

Značka Tiffosi každoročne prináša módne kolekcie s radom pre ženy aj pre mužov. Cieľová skupina je síce stanovená na 16 až 40 rokov, jej univerzálnemu čaru však podľahnete takmer v akomkoľvek veku. 

Portugalská značka prináša štyri kompletné kolekcie ročne, a to jarnú, letnú, jesennú a zimnú. Každá kolekcia so sebou prináša jedinečné a inovatívne produkty, ako napríklad nepremokavé rifle; rifle pre dámy, ktoré zvýraznia siluetu alebo One Size Jeans- rifle, ktoré sedia každej konfekčnej veľkosti. 


V kolekciách Tiffosi nesmú chýbať doplnky ako napríklad opasky a tašky. Len so správnymi doplnkami totiž bude váš outfit úplný.


Priekopník a trendsetter

Na prelome rokov 2015/2016 predstavila značka Tiffosi svoj koncept One Size Jeans. Pod predajným sloganom z Angl. „One Size Fits All“ – v preklade: „Jedna veľkosť sedí každému“ ponúkali za fantastickú cenu 59,90EUR rifle v štyroch rôznych strihoch a dvoch farbách. A trh priniesli tri „skinny“ štýly riflí: s klasickým pásom; s vysokým pásom a s push-up efektom. S cieľom preraziť aj na medzinárodnom trhu napokon pridali aj štvrtý štýl: dvojitý push-up efekt.


Jedinečným atribútom týchto riflí bolo, že jedna veľkosť sadla konfekčným veľkostiam 32-52. Znie to neuveriteľne? Tajomstvo takýchto rafinovaných riflí je v skutočnosti veľmi jednoduché: inšpirovali sa legínami a vyrobili ich zo 66 % bavlny, 31 % polyesteru a 3 % elastanu. Z legín si však „požičali“ len ich pohodlie a praktickosť. Koncový vzhľad ultramoderných riflí z nich spravil kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy!


Značka, ktorá buduje svoje impérium

Módna značka Tiffosi, ktorá bola založená v roku 1978, má viac ako 70 predajní v nákupných centrách po celom Portugalsku. Svoju predajňu otvorila taktiež v Španielsku. 


Značka má v úmysle neustále rozširovať svoje impérium, pričom ju láka možnosť celosvetového zásahu! Jej ďalším krokom je preto vytvorenie anglickej verzie webovej stránky, ktoré nás čaká už tento rok. Na strategických miestach, ako sú letiská, plánuje zrealizovať svoj koncept predajného automatu, ktorý bude ponúkať ich obľúbené módne kúsky. Takýto krok bezpochýb značku dostane ešte viac do povedomia širokej verejnosti. 


S viac ako 40-ročnými skúsenosťami v odvetví je Tiffosi skrátka zárukou top kvality. Módna značka si však nepotrpí len na štýl, kvalitu a pohodlie. Nezabúda ani na planétu a razí cestu udržateľnej módy! Práve kombinácia všetkých týchto benefitov robí z Tiffosi značku, s priam nezastaviteľným potenciálom expandovať ďalej do sveta. Z lokálnej značky sa nám tak, doslova pred očami, mení na svetovú značku, ktorá osloví aj najnáročnejších milovníkov módy.