Finálny výpredaj až do - 50%

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Ako sa obliekať v tridsiatke ? TOP 5 pravidiel, ktorých by ste sa mali držať

Nezaradené

Hovorí sa, že tridsiatka je akýmsi životným prelomom každého človeka. Prelom v tomto období prichádza aj v obliekaní. Prinášame vám 5 pravidiel, ktorých je vhodné sa držať

Vyčistite svoj šatník od zbytočností

Prichádza čas na generálnu obnovu vášho šatníka. Vaše dvadsiate roky môžu byť časom neustálych zmien, neustále sťahovanie z miesta na miesto, z práce do práce, čo pravdepodobne znamená, že sa vám podarilo v skrini nazhromaždiť množstvo zbytočností. Vezmite si chvíľku času na reset, obnovte svoj šatník a zbavte sa všetkých zbytočných vecí. Pomôže vám to zbaviť sa aj spomienok na minulosť, ktoré v sebe možno nenosíte radi.

Vyrazte na nákupy - rozumné!

Spíšte si zoznam oblečenia, ktoré vám po prečistení skrine zostalo. A premýšľajte o tom, aký druh šatníka chcete zostaviť. A tiež premýšľajte o tom, ako sa to z dlhodobého hľadiska vyplatí.

Oblečenie pre prácu, po ktorej túžite

Možno ste v svojej práci už dlho, alebo práve začínate v novej robote. V každom prípade využite túto príležitosť na prepracovanie vášho pracovného oblečenia. Nepreháňajte to - investujte do kľúčových kúskov, ktoré môžete spárovať s položkami, ktoré už máte, alebo s príslušenstvom a vecami, ktoré zostanú verné vašej osobnosti. V tejto kategórii rozhodne nezabudnite na blejzre, ktoré hovoria jasnou rečou: “Som šéf alebo ním jedného dňa budem.”

Aké ste znamenie?

Môže to znieť úplne šialene, ale aké je vaše znamenie? Ste Škorpión? Lev? Panna? Nehovoríme, že musíte veriť na znamenia alebo kúpiť niečo, čo súvisí so zverokruhom, ale ak hľadáte kombináciu svojho štýlu a neviete, kde začať, skúste sa pozrite na hviezdy a na to čo hovoria. Je to zábavný, čerstvý spôsob, ako opustiť to, čo si myslíte, že by ste mali nosiť a riadiť sa niektorými nekonvenčnými radami.

Make-up je len vašou voľbou

Bod číslo päť sa týka dám. Po móde sme feťáci na starostlivosť o pleť. Myslíme si však, že to môže ísť ruka v ruke. Koniec koncov, oba sú to spôsoby, ako ukázať a vyjadriť, kto ste. Ale tiež sme presvedčení, že je len na vás a vašich pocitoch, či chcete zvýrazniť svoju osobnosť a prejav make-upom, alebo radšej chcete svetu ukázať prirodzenú krásu. Využite svoje 30-te roky na to, aby ste sa zamerali na to, čo vás robí sebavedomou a sviežou. Nech je to čokoľvek, investujte do nejakej starostlivosti o seba a do „času pre seba“, aby ste to zistili.

Do čoho sa oplatí investovať vo vašej 30-tke?

Určite džínsy. Pre túto vekovú kategóriu výborná voľba. Zvoľte pánske nohavice PEPE JEANS a budete neprehliadnuteľní. Dámy, stávka na nohavice PEPE JEANS sa vám rozhodne oplatí!

Kožená bunda. Pocítite pocit rebela a nielenže sa budete cítiť skvele, ale navyše je to skvelá investícia do budúcna, pretože sa vám tak skoro neobnosí a nezničí. Obzvlášť, ak nešetríte na TOP kvalite akou je napríklad pánska kožená bunda PEPE JEANS. Aj pre dámy máme výborný tip - dámska kožená bunda PEPE JEANS.

Nezabudnite ani na oblečenie do spoločnosti. Veď v 30-tke ani zďaleka váš život nekončí. Práve naopak. V tomto období vás čakajú rôzne spoločenské udalosti, svadby, firemné akcie či večere.