Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

OUTFIT vo vašom podaní! Alebo: Čo si obliecť do mesta

Nezaradené

Chystáte sa len tak poprechádzať do ulíc? Alebo s priateľmi na kávu, či s polovičkou romanticky na večeru? Alebo ste sa rozhodli ísť si večer zatancovať do obľúbeného podniku? Všetky tieto plány majú niečo spoločné- naskytuje sa vám tu priestor zažiariť! Urban móda už totiž nie je len doménou New Yorku, Japonska, či iných metropol módy. Dokonalé outfity stretnete bežne aj v našich uliciach, reštauráciách, kaviarňach či baroch. Pokiaľ si však nie ste istý, ako v meste zažiariť, pripravili sme pre vás tri super tipy na to, ako si vybrať ten správny outfit!


  1. Oblečte sa primerane k príležitosti

Ak vyrazíte do divadla- nahoďte sa do gala. Ak na príjemnú prechádzku- tu sa fantázii medze nekladú, nezabudnite však na obuv, ktorú nebudete chcieť po pár metroch navždy nechať čakať na svoju novú šancu pri kontajneroch. Ak sa chystáte večer do podniku, nezabudnite si doma kus odvahy! Nudné veci nechajte ležať v skrini, spolu so zlou náladou a oblečte sa odvážne. 


Tip: Aby ste však boli oblečený nielen primerane k príležitosti, ale aj prakticky, nezabudnite skontrolovať predpoveď počasia. To, že je vonku slniečko predsa neznamená, že ho nevystrieda nepríjemná sprcha. Tak ako v živote: raz je slnko, raz dážď...no po daždi zas vždy vyjde slnko. Buďte preto pripravený.  


  1. Oblečenie musí sedieť (aj keď vy tancujete!)

Nech už si oblečiete čokoľvek, základná zásada je: Ak chcete vyzerať dobre, vaše oblečenie vám skrátka musí sedieť ako uliate. Zbytočne na sebe budete mať drahé značkové oblečenie keď v ňom budete plávať ako šprota v oceáne....Alebo naopak- oblečenie vás oblapí ako korzet, v ktorom nebudete vedieť dýchať. Každý má iný typ postavy a to je v poriadku. Práve preto existuje množstvo rozličných strihov i veľkostí- aby si každý našiel to, v čom bude vyzerať dobre. 


Tip: Investujte chvíľku času do revízie vášho šatníka. Akékoľvek oblečenie, ktorá vám nesedí, v ňom viac nemá miesto. Malé veci preč- aby vás zbytočne nehnevali. Veľké veci preč- aby ste sa neplánovane nezväčšovali. 


  1. Prejavte sa- objavte sa!

Buďte odvážny a sami sebou... nikto iný totiž vami nebude. A to by bola škoda. Je jedno kam sa vyberiete- vždy je tu priestor na to, aby ste si na seba obliekli to, čo vás vystihuje. Vystúpte z davu, vystúpte z vašej komfortnej zóny. Nebojte sa experimentovať, nebojte sa kombinovať štýly či farby. Dosť bolo nudy vašej každodennej


Tip: Pokiaľ túžite po dizajnérskom kúsku, aký nemá nikto iný... čo takto si ho vyrobiť? Na internete nájdete množstvo originálnych postupov na upcyklovanie vášho (občas možno trochu) fádneho oblečenia. Jednofarebné tričko, ktoré kričí „nudaaaa!“? Umlčte ho originálnymi „frkancami“ farby na textil. Povýšte obľúbené rifle na dizajnérsky skvost... Veď umenie sa nosí!


Páčili sa vám naše tipy, no stále neviete ako presne svoj outfit uchopiť? Ak potrebujete kreatívne popostrčiť, pozrime sa spoločne na zopár aktuálnych trendov:


Trendy tipy na záver:

  1. Nesmrteľné retro- Balónové nohavice sú späť a s nimi aj pohodlie, ktoré sa opäť nosí! „Cyklo“ legíny- obľúbený retro kúsok, taktiež hlásia svoj návrat na módnu scénu.  

  2. Art fashion- alebo aj umenie v móde.

Oblečte sa do umenia, ponorte sa do farieb. Pokiaľ ste aj vy podľahli čaru street art, tieto tričká vám skrátka vyrazí dych!

  1. Business štýl- košele nevyjdú nikdy z módy. Ak ich viete nosiť, sú skrátka sexy! Na mužoch, na ženách... Slim fit či oversized, puff rukávy či úzke. Doplnené šortkami, elegantnými nohavicami alebo rifľami. Výber je len na vás. Pokiaľ hľadáte dokonalú košeľu, tejto elegantnej košeli neodoláte.