Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Zimné doplnky, ktoré podrhnú váš imidž

Nezaradené

Zimné doplnky, ktoré podrhnú váš imidž


Jedna z mála vecí, ktoré máme v zime oblečené a vidno ich sú zimné doplnky. Tričká, košele či svetre zostávajú skryté pod hŕbou oblečenia. Ale čiapky, šály a rukavice nie. A preto ak chcete aj zime ukázať, že viete čo je trendy, dôležité bude vybrať si správne doplnky. Máme pre vás pár tipov.


Vlnená čiapka NAPAPIRJI


Táto čiapka je už takmer ikonická. Okrem toho, že sa hodí úplne každému, dobre vyzerá a ani v mínusovým teplotách vás svojou hrejivosťou nesklame. Vybrať si môžete z červenej, čiernej, modrej, tmavomodrej a krásnej béžovej farby. Líšia sa aj veľkosťou loga na prednej strane. Čiapka sa predáva v jednej univerzálnej veľkosti. 





UNISEX rukavice LEVI´s


Aj v zime môžete nosiť jasné farby. Obľúbená horčicovožltá sa skvele hodí na doplnky. Oživí každý outfit a dodá vám aj počas zasnežených dní množstvo energie. Nikdy nestarnúce palčiaky využijete počas prechádzky, ale aj zimných športov či na rande. Vo vašej skrini si určite nájdu miesto niekde vpredu.




UNISEX čiapka LEE


Obľúbený typ čiapky “beanie” a ešte k tomu v čiernej farbe je jedným z najuniverzálnejších kúskov zimného šatníka. Je minimalistická, a predsa má štýl. AK razíte heslo v jednoduchosti je krása, táto čiapka je pre vás ako stvorená.




Dámsky šál s kohúťou stopou Tom Tailor


Kúsok elegancie určite neuškodí ani v zime. Ku kabátu alebo k bunde či prešívanej veste - šál s touto krásnou kohúťou stopou bude poslednou čerešničkou na vašom zimnom outfite. Výhodou je aj jeho dĺžka, ktorá vám dovoľuje zaviazať si ho na viacero štýlov alebo len tak prehodiť cez rameno.





Šál PEPE JEANS


Šály by mali byť toho, že hrejú aj príjemné na dotyk. Nie je nič horšie ako “hryzavý šál”. U tohto šálu sa toho nemusíte báť, je z kvalitnej vlny a keď ho budete správne prať, vydrží vám skutočne dlho. Farebná kombinácia bordovej a tmavomodrej nikdy nevyjde z módy. Je skvelý aj ako darček, potešia sa mu hlavne muži.



Viac doplnkov nájdete tu.