Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Bunda Rainforest aj do mesta ?

Nezaradené

Bunda Rainforest – do voza aj do koča,

do prírody aj mesta!


Každá značka má kultový produkt a pokiaľ ide o Napapijri, je to bezpochýb ich bunda Rainforest, o ktorej hovorí skrátka každý! Štýlová, ležérna, ale tiež veľmi praktická bunda Rainforest je bestsellerom a to hneď z viacerých dôvodov. Pokiaľ sa rozhodnete pre bundu Reinforest, vedzte, že ste sa rozhodli pre partnerku „do voza aj do koča“. Rada sa s vami totiž vyberie na nekonečné výlety v divokej prírode, ale zažiari aj v meste. 


Nadčasový koncept v kultovom dizajne

Bunda Napapijri Rainforest, určená pre ženy, mužov aj deti, je navrhnutá tak, aby bola všestrannou bundou pre všetkých. Táto jedinečná bunda otvorene ignoruje trendy, ročné obdobia a ďalšie faktory, ktoré zvyčajne určujú, ako je bunda vyrobená a hrdo prezentuje svoju praktickosť a kvalitu. Jej dizajn je nadčasový, hodí sa na akúkoľvek príležitosť a je aktuálna celoročne.


Bunda Rainforest je k dispozícii v rôznych materiáloch a farbách. Má ikonický dizajn a zapadne do šatníka dobrodruhov, ale i milovníkov rafinovaného pohodlia.  


Materiálový minimalizmus doladený do dokonalosti

Pokiaľ si myslíte, že bunda, o ktorej sa toľko hovorí, je určite vyrobená z neobvyklej kombinácie  jedinečných látok, predstavte si- opak je pravdou! Bunda Rainforest je vyrobená zo 100% polyamidu. Polyamid, je bežná a ľahko dostupná syntetická tkanina, ktorá zvyčajne obsahuje vlákna nylonu,  preto sa dokáže natiahnuť. Polyamid je tiež známy tým, že je odolný a robustný, preto je ideálnou voľbou pre bundu Rainforest. Materiál, použitý na výrobu týchto búnd, je oficiálne známy ako „Nylon Ottoman Fabric“. Tento materiál neobsahuje PFC (- fluorokarbóny, ktoré majú nepriaznivé účinky na zdravie a predovšetkým životné prostredie), je však s potiahnutý ochranným filmom, aby poskytoval lepšiu ochranu pred poveternostnými vplyvmi.


Značka NAPAPIJRII sa dlhodobo snaží o ekologické smerovanie a udržateľnosť. Tvorcovia značky si plne uvedomujú, že módny priemysel čelí obrovskému ekologickému problému akým je odpad. Práve preto prehodnotili svoje postupy a rozhodli sa pretvoriť spôsob, akým vyrábajú oblečenie a to použitím jedného materiálu pre jednoduchší proces recyklácie.


Bunda, ktorá sedí ako uliata

Bunda Rainforest je viac ako len pohodlná bunda. Množstvo premyslených funkcií zaisťuje, že bunda poskytuje nielen pohodlie, ale aj najlepšiu možnú ochranu pred počasím. Elastické lemy sú kombinované s vnútornými manžetami a nastaviteľným spodným lemom, čo znamená, že bunda sa vám strihovo prispôsobí a padne vám ako uliata. Bunda Rainforest Jacket má tiež podlepené švy, ktoré sú navrhnuté tak, aby udržali vás v teple a suchu.


Vlastnosti

Viete v čom je bunda Rainforest skutočne výnimočná? Naoko základný dizajn skrýva množstvo funkcií. Kapucňa je nevyhnutnou súčasťou ochrany pred poveternostnými vplyvmi. Vďaka širokej regulácii kapucne získate nielen pohodlie, ale i najlepšiu možnú ochranu pred živlami. Bočné zapínanie na zips a polovičný zips vpredu uľahčujú obliekanie a vetracie otvory zaručia, že si počas nosenia zachováte správnu telesnú teplotu.


Pod ikonickým logom na prednej strane bundy je jeden z kľúčových prvkov, pre ktorý túto bundu pozná každý –veľké centrálne náprsné vrecko s príklopkou. Vrecko má zapínanie na zips, aby sa zabezpečilo, že všetko vo vnútri bude čo najlepšie chránené. Vďaka poťahu vyzerá celá bunda elegantne.

Do najmenších detailov prepracovaný funkčný dizajn bundy Rainforest z nej robí skutočný unikát. Toto stelesnenie „športovej elegancie“ totiž vyniká nielen svojimi vlastnosťami, ale tiež nezameniteľným štýlom. V horách či v meste, vo vetre či v daždi, na jar či v zime, bunda Rainforest je tou najlepšou voľbou. Vyberte sa kamkoľvek vás vaše nohy odnesú. Bunda Rainforest s vami bude zaručene držať krok!