Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Trendy oblečenie pre ženy

Nezaradené

Ženy v každom veku chcú byť krásne a presne na to mysleli módni návrhári pri voľbe módnych trendov na nadchádzajúcu zimu. Heslom zimnej módy je tento rok navyše aj pohodlie. Otvorte dvere šatníka alebo sa vydajte do obchodu a vyberajte s nami.

Teplé a pohodlné

Nadýchané dámske bundy, kardigány a dlhé svetre, ktoré vás dokonale zahrejú aj v najtuhšom mraze — to je len začiatok zoznamu, ktorý môžete začať vyťahovať zo svojho šatníka. Pre elegantnejší vzhľad môžete siahnuť aj po kožuchoch a kožušinách z ovčej kože. V móde zostávajú tiež teplé bundy s kožušinovým golierom.

Vyberte si tuniky a pletené svetre

Pod vrchné oblečenie si vyberte tuniky a teplé svetre. Ženy, ktoré obľubujú športový štýl obliekania, by mali skombinovať mikiny, zateplené nohavice alebo rifle. Pre slávnostnejšie príležitosti nezabudnite na sukne a šaty. Čo sa vzorov týka, módni návrhári sa ďalej držia kvetinového vzoru. Najvhodnejšou voľbou sú drobné kvety na jemnej podkladovej farbe.

Lídrom tohto roka vo svete farieb je jednoznačne fialová v rôznych odtieňoch. Vaše tričká, košele, blúzky, topy a samozrejme tiež doplnky tak môžu byť vyhotovené v rôznych odtieňoch od farby levandule až po kráľovskú fialovú. Pri vytváraní outfitu nezabudnite na to, že nie je vhodné navzájom kombinovať priveľa odtieňov. Najlepším riešením je vybrať jeden kúsok v tejto farbe a skombinovať ju s bielou, krémovou alebo čiernou.

Kožené a semišové doplnky

Ak hľadáte vhodné doplnky, módnym hitom sú veľké kabelky. Tento trend iste poteší ženy, ktoré si rady nosia so sebou všetko potrebné. Do objemnej kabelky sa vám tak ľahko pomestí kozmetická taštička, mobil, kľúče, peňaženka aj iné drobnosti. Vhodným materiálom je koža a semiš ale tiež vzorované textílie. Práve kabelka je miestom, kde môžete popustiť uzdu farebnosti a vybrať si model s výraznejším vzorom.