Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Trendy oblečenie pre mužov

Nezaradené

Hoci si na módny vzhľad potrpí najmä nežnejšie pohlavie, módne trendy nediktujú štýl obliekania len pre ženy ale myslia aj na mužov. Ak chcete kráčať s dobou po ulici aj mimo nej, prečítajte si pre inšpiráciu náš článok.

Trendy farby zimy

Módne trendy prajú tým mužom, ktorí majú v obľube modrú farbu. Túto zimu budú in odtiene od námorníckej modrej, cez tmavomodrú až po jemnejšie farby. Hitom sezóny sa stáva tiež denim. Tohtoročný výber módnych návrhárov tak praje všetkým, ktorí radi kombinujú rôzne odtiene.

Pozor však na prílišnú pestrosť. Vhodné je skombinovať nanajvýš dva odtiene modrej. Pekne pôsobí tiež kombinácia modrej a čiernej, ktorá je v pánskom šatníku nestarnúcou stálicou. Môžete si tak obliecť napríklad denimovú košeľu, rifle a teplý pánsky sveter. Pre športovejší vzhľad vyberte pánsku mikinu. Mladšie ročníky môžu pri voľbe doplnkov siahnuť aj po vzoroch. Výraznejšie farby ponúkajú najmä čiapky a šále.

Aké zvoliť materiály?

Pánska móda praje klasickým materiálom. Hitom sú rifle, denimové košele a bundy, ktoré podčiarkujú mužný vzhľad. Môžete si ich obliecť na párty s priateľmi aj do práce. Ak chcete siahnuť po inom materiáli, vyskúšajte menčester. V móde sú najmä menčestrové nohavice a saká.

Uvoľnený vzhľad

Pre uvoľnený vzhľad zvoľte flanel. Jeho mäkkosť nie len pocítite, ale vidno ju aj navonok. Pri tomto materiáli je vhodná aj výraznejšia farebnosť klasických károvaných vzorov. Ku košeli vhodne nakombinujete mikinu alebo ľahký sveter. Dokonalosť vášho vzhľadu doplní pánsky opasok a taška.

Pánske bundy

Trendy materiálom pre zimné bundy je páperie. Nič však nepokazíte, ak si kúpite bundu s umelou výplňou, ktorá tento materiál nahrádza. V móde zostávajú predĺžené aj kratšie strihy. Ak máte radi severský štýl, môžete si vybrať pánsku bundu s kapucňou lemovanou kožušinou.