Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

O značke - NAPAPIJRI

Nezaradené

Napapijri - o značke

Módna značka Napapijri sa zrodila v roku 1987. Jej názov znamená v preklade „polárny kruh“. Hoci ju názov a nórska vlajka na každom produkte spájajú so severskými krajinami, značka Napapijri pochádza zo slnečného Talianska. Oblečenie a obuv Napapijri spája v sebe inovatívne materiály, funkčnosť a štýl. Táto značka je pre každého, kto má rád prírodu, turistiku a zdolávanie výziev.

Buďte in s Napapijri Urban

Mestský štýl Napapijri predstavuje kvalitné dámske a pánske oblečenie na každý deň. Jedinečná kombinácia precíznosti spracovania a športovej elegancie si vás získa nielen svojou praktickosťou. Jednotlivé kúsky inšpirované mestským štýlom môžete vhodne skombinovať, či sa chystáte do práce alebo na posedenie s priateľmi.

V ponuke Napapijri nájdete košele, polokošele a nohavice. Tradičný vzhľad úpletu ponúkajú pánske svetre a vesty. Pre uvoľnenejší vzhľad si môžete vybrať aj pánske mikiny. Pre ženy je pripravený výber ľahkých šiat. Pri nákupe v e-shope iste neobíďte dámske mikiny, košele a topy. K outfitu, pravdaže, neodmysliteľne patria aj topánky, kabelky, šiltovky a tašky podľa najnovších módnych trendov. V ponuke značky si môžete vybrať tiež moderné ľadvinky a ruksaky.

Do prírody s Napapijri Rainforest

Outdoorová móda Napapijri v sebe spája funkčné materiály v jedinečnej kombinácii s praktickým strihom. Napapijri vás vďaka tomu vybaví do každého počasia. V lete oceníte ľahké šľapky, tenisky, tričká, plavky a kraťase. Pred nepriaznivým počasím vás ochránia nepremokavé pánske a dámske bundy.

V zime vás zahrejú fleesové mikiny, tepláky, šále, čiapky a čižmy. Zimné bundy Napapijri prinášajú výrazné aj tradičné farby. Hrejivé materiály doplnené ochrannými prvkami, akými sú nastaviteľný pás, kapucňa a rukávy s vnútornými manžetami, sa postarajú o vaše pohodlie aj pri lyžovačke na horách. Samozrejmosťou je odolnosť povrchovej vrstvy proti vetru aj vode.

Rainforest, predstavuje množstvo modelov vo vylepšenej podobe prispôsobenej sezónnemu počasiu. Všetci si môžu vychutnávať cestovateľské zážitky a oblečenie od Napapijri, ktoré ich ochráni pred nepredvídateľným počasím. Tieto modely sú vhodné pre každú vekovú skupiny.