Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Čo nesmie chýbať v šatníku každej ženy ?

Nezaradené

Zas a znova ste sa ocitli zoči-voči vášmu šatníku. Z políc a vešiakov na vás máva oblečenie a doplnky a vy sa zamýšľate, čo ďalej... Pretriediť? Upratať? Doplniť zásoby? Zreorganizovať? Ignorovať? Pokiaľ cítite, že si váš šatník zaslúži zefektívniť, pripravili sme pre vás praktický zoznam toho, čo by nemalo vo vašom šatníku rozhodne chýbať, a to ani v prípade, ak sa ho rozhodnete razantne skresať, či dokonca dramaticky obmeniť.  


  1. Dámska spodná bielizeň na rôzne príležitosti: športové, na denné nosenie aj sexy. Vo vašom šatníku by rozhodne nemali chýbať rôzne typy spodnej bielizne, z ktorých si vyberiete ten správny k vášmu outfitu. Čipkované nohavičky na cvičenie? Nie. Športová podprsenka k sexy šatám? Nie. Nenechajte si pokaziť celkový look ani dobrý pocit nesprávnou bielizňou. 


  2. Biela dámska košeľa. Na prvé počutie možno nudne znejúci prvok vo vašom šatníku však dokáže vykreovať tie naj trendy outfitové variácie. Biela košeľa je skrátka klasika. Úzky strih, alebo oversized? Cropp alebo dlhá? S úzkymi rukávmi alebo puff? S krátkymi alebo dlhými rukávmi? Alebo trojštvrťovými? Výber je len na vás. 


  3. Biele dámske tričko je veľmi rafinovaný kúsok oblečenia. Bez strachu sa postaví do svetla reflektorov, ako hlavný aktér vášho outfitu, ale dokáže tiež bez okolkov zahrať druhé husle ak ho degradujete na nevýrazný základ outfitu. 


  4. Dámske rifle: kúsok oblečenia, ktorý skrátka nikdy nevyjde z módy. Vyberte si z množstva strihov ten, ktorý vyzdvihne vaše prednosti. V dobe, kedy sú moderné všetky strihy je skutočne jednoduché si vybrať. 


  5. Elegantné dámske nohavice: Rovno strihané, či puzdrové? Úzke či široké? Výber je na vás. Nezabudnite však vlastniť aspoň jedny kvalitné elegantné nohavice, ideálne neutrálnej farby. S jedinými elegantnými nohavicami totiž dokážete vyčarovať množstvo outfitov- a každý bude pôsobiť úplne inak. 


  6. Univerzálna elegantná sukňa: prekrásne sediaca, strihovo ani farebne nevyčnievajúca z davu sukňa, v ktorej budete vyzerať skvelo. Taká, ku ktorej si oblečiete elegantnú košeľu, ale aj veselé tričko. Taká, ktorá bude vyzerať dokonale s  teniskami aj s lodičkami. Skrátka jedna obyčajne neobyčajná sukňa do voza aj do koča. 


  7. Elegantné dámske sako: Vo vašom šatníku by nemalo chýbať dokonale sediace elegantné sako. Či už stavíte na tmavšie odtiene: čiernu tmavomodrú či šedú, alebo sa rozhodnete zažiariť v bielej, elegantné sako zaiste využijete. Dokonale ho totiž nakombinujete nielen k elegantným nohaviciam, overalu, šatám či sukni, ale tiež k šortkám či rifliam. 


  8. Čierne šaty: Módna ikona Coco Chanel tvrdila, že čierne šaty sú pre ženu akýmsi záchranným kolesom... a mala pravdu! Jednoduché čierne šaty, strihu, ktorý lichotí vašej postave, sú skrátka nenahraditeľné. Pridáte lodičky – Voilá! Dáma! Presedláte do tenisiek- Voilá! Mestská kočka!

     

  9. Kardigán: Ideálny kúsok oblečenia nielen v zime, na jar a v lete, ale i počas chladnejších letných dní. Nezabudnite si zaobstarať taký, ktorý bude farebne i štýlovo ladiť s ďalšími kúskami vo vašom šatníku. 


  10. Rifľová bunda: Pokiaľ milujete módu, milujete aj nesmrteľné rifľovky! Na výber máte všetky štýly, strihy i farebné prevedenia na svete a je len na vás, čomu dáte prednosť. Tento kúsok oblečenia je doslova chameleónom, ktorý sa dokáže dokonale zladiť s akýmkoľvek štýlom vášho outfitu. 


  11. Kožená bunda: Bunda, aktuálna takmer v každom ročnom období, je nevyhnutným kúskom každej štýlovej ženy. Sexy, drsná, elegantná aj nežná. Kožená bunda môže byť skrátka čímkoľvek si želáte.