Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Čo nesmie chýbať v šatníku každého muža?

Nezaradené

Vitajte vo svojom virtuálnom šatníku, ktorý obsahuje všetky položky, ktoré by v tom vašom reálnom rozhodne nemali chýbať. Predstavte si, že by teraz pred vami stála virtuálna asistentka, ktorá vám pomôže vytvoriť perfektný šatník- taký, ktorý bude obsahovať len to, čo potrebujete na to, aby ste vyzerali skvelo! Znie to lákavo? Pozrime sa teda spoločne na zoznam vecí, ktoré by vám rozhodne nemali chýbať. Ak chýbajú- smelo na nákupy! Teraz je ten správny čas na zbavenie sa zbytočností a dokúpenie nevyhnutných módnych kúskov! 


  1. Pánska spodná bielizeň. Kvalitná spodná bielizeň je základom vášho celodenného pohodlia. Starostlivo si preto vyberte takú, v ktorej sa budete cítiť ako vo svojej druhej koži. 


  2. Neutrálne pánske tričko. Basic tričká môžete považovať za základný kameň vášho outfitu. Jednofarebné tričko navyše vôbec neznamená nudu! Ide len o neutrálny základ, ktorý následne doplníte podľa svojej fantázie. Sakom, kardigánom, rifľovou bundou... fantázii sa medze nekladú. 


  3. Elegantná pánska košeľa. Čo vám napadne keď sa povie elegantná pánska košeľa? Kedysi šlo o elegantnú košeľu, klasického strihu. Dnes však považujeme za elegantnú aj slim fit verziu. S golierom či stojačikom, s manžetami či bez... Vo vašom šatníku by rozhodne nemala chýbať jedna univerzálna košeľa bielej, čiernej, šedej alebo tmavomodrej farby. 


  4. Pánsky sveter na zips alebo mikina. Či je leto a či zima, vo vašom šatníku by mal pre istotu vždy zostať pripravený sveter, alebo mikina. Prečo? Pretože je super byť „vždy pripravený“. Sveter by mal by byť štýlovo neutrálny, aby bolo možné ho jednoducho nakombinovať s ďalšími kúskami. 


  5. Pánske sako. Či už si vaše zamestnanie vyžaduje dodržiavanie elegantného dress codu alebo nie, vo vašom šatníku by rozhodne nemalo chýbať aspoň 1 perfektne sediace sako, neutrálnej farby a vzoru. Je na vás, či stavíte na čiernu klasiku, elegantnú tmavomodrú alebo uvoľnenejšiu šedú. Nikdy neviete, kedy si bude situácia vyžadovať, aby ste pôsobili elegantne. Majte preto poruke jedno sako, v ktorom budete vyzerať dokonalo. 


  6. Pánske rifle. Ak nájdete rifle, ktoré vám sadnú ako uliate, budete ich nosiť do rozpadnutia. Rifle sú veľmi flexibilný kúsok oblečenia. Doplnené o košeľu či sako pôsobia elegantne; pokiaľ si k nim oblečiete tričko alebo mikinu, budú pôsobiť ležérne či dokonca športovo. 


  7. Pánske nohavice sú klasický kúsok, vhodný nielen pre klasikov! Sú totiž vhodné a aj potrebné pre všetkých pánov. Neutrálne elegantné nohavice zvoľte farebne tak, aby ste ich vedeli jednoducho nakombinovať s ďalšími kúskami vo svojom šatníku. Nohavice sa hodia ku košeli, polokošeli i tričku. Doplniť ich môžete sakom, ale i bundou. Neurazí ich ani sveter či kardigán. 


  8. Rifľová bunda je jedným z mála kúskov oblečenia, ktorý, napriek tomu, že neustále mení svoju vizuálnu stránku, vždy zostáva žiadaný. Rifľovky skrátka milujeme lebo sú sexy. Je to vietor vo vlasoch, sloboda, ľahkosť, radosť. Nájdite strih, ktorý sa vám hodí a vyrazte na potulky mestom. 


  9. Kožená bunda je skrátka legenda. Kedysi drsná bunda motorkárov je dnes imidžovým doplnkom každého štýlového muža! Práve kožená bunda je práve tým, čo oživí aj obyčajný outfit a pritiahne pohľady, ktoré túžite vidieť. Koženková bunda na prechodné obdobie, či kožená bunda aj na chladnejšie dni? Výber je len na vás.