Nová kolekcia Jar / Leto 24

Všetky produkty skladom

vyše 8000 modelov na výber

Päť pánskych tričiek na leto, v ktorých vám módny prešľap nehrozí

Nezaradené

Toto leto fandí individualite originalite! Nosí sa to, na čo máte práve chuť a v čom sa cítite a vyzeráte dobre. Pokiaľ hľadáte inšpiráciu, po akom štýle siahnuť, predstavujeme vám päť najhorúcejších štýlov tohto leta a bestsellery – top pánske tričká - v každej z piatich top kategórii

1. Pánske tričká s logom

Pokiaľ stavíte na jednoduché tričko s logom, istotne nič nepokazíte. A to ani v prípade, ak bude logo na vašom tričku predstavovať dominantný prvok. Takéto tričko sa hodí do mesta aj do prírody. Ide o ležérny typ trička, ktoré však môže, v prípade správneho zladenia ďalších kúskov, pôsobiť veľmi trendy. 

Pánske tričko LEVI´S je zaiste kúsok, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku. Klasický strih a okrúhly výstrih sadne každej postave. Tričko je vyrobené z príjemného materiálu, v ktorom sa budete cítiť pohodlne a sebavedomo.




2.Pánske tričká bez potlače 

Ak siahnete po základom tričku s decentným logom (alebo dokonca bez viditeľného loga) znamená to, že ste stavili na univerzálny štýl, ku ktorému jednoducho nakombinujete zvyšok outfitu. Takýchto tričiek by ste mali mať v šatníku hneď niekoľko- ideálne v rozličných farbách. Tričko s nenápadným logom zbytočne neodpútava pozornosť od zvyšku outfitu. Pokiaľ si nepotrpíte na okaté nápisy, či výrazné vzory, tento štýl je pre vás ako stvorený.


Pokiaľ ste milovníkom rafinovaného štýlu jednoduchosti, pánske tričko NAPAPIJRI si skrátka zamilujete. Toto, na prvý pohľad, nenápadné tričko je stelesnením elegancie, pohodlia a univerzálnosti. Tričko je vhodné do práce, do mesta a na výlety. Podľa toho, akými ďalšími kúskami doplníte svoj outfit, bude tričko prezentovať štýl, ktorý si zvolíte. V každom prípade však budete pôsobiť štýlovo, pohodlne a exkluzívne.




3 Pánske tričká s potlačou loga

Motív loga, ktoré sa opakuje v rovnakých rozostupoch pôsobí elegantne a štýlovo. Rovnako trendy však pôsobí aj akýkoľvek jednoduchý opakujúci sa vzor. Skrátka stačí zobrať jednoduchý prvok a „pootláčať“ ho na látku štýlom „ctrl + c“, „ctrl + v“ a na svete je super moderný dizajn.


Ak ste aj vy prepadli čaru dizajnových potlačí opakujúcich sa vzorov, pánske tričko TOM TAILOR DENIM je pre vás ako stvorené. Tričko je vyrobené z príjemného materiálu. Klasický strih, s krátkymi rukávmi a okrúhly výstrih sa navyše hodia skutočne každému. Tričko pôsobí na prvý pohľad elegantne, no ak k nemu zvolíte moderné rifle, dojem bude ležérnejší a uvoľnenejší.




4. Pánske tričká s originálnym dizajnom

Originalita je vysoko cenená. Široký výber motívov vám dáva voľné ruky na to, aby ste si vybrali taký, ktorý vás skutočne vystihuje. Či už sa rozhodnete pre neutrálny motív, alebo tematický, vedzte, že tričká, s originálnym dizajnom sú aj budú trendy.


Pokiaľ hľadáte originálne, no zato decentne pôsobiace tričko, PEPE JEANS je pre vás ako stvorené. Tričko je klasického strihu, s krátkymi rukávmi a okrúhlym výstrihom. Získa si vás nielen svojím originálnym a postave lichotiacim dizajnom, ale aj príjemným materiálom.




5. Pánske tričká s logom v originálnom dizajne

Pokiaľ patríte medzi tých, ktorí radi prezentujú svoju náklonnosť k obľúbenej značke verejne, siahnite po tričku s logom. Ideálne, ak bude logo zaujímavo graficky doladené s ostatným dizajnom trička. Kreatívne spracovanie loga totiž posunie celkový dojem z trička na úplne inú úroveň.


Pánske tričko MUSTANG je dokonalým skĺbením prezentácie značky a oku-lahodiaceho dizajnu. Názov značky je šikovne graficky zakomponovaný do celku, ktorý ladí s ideou značky a to s neskrotnosťou Divokého západu. Nápis pôsobí „vintage“, nespútane, ležérne, no zato moderne. Tričko je navyše rafinovaného strihu, ktorý padne každej postave.




Vybrali ste si z ponuky našich bestsellerov? Tieto kúsky sú len malou ochutnávkou toho, aké štýlové tričká na vás čakajú na našej stránke. Pokiaľ máte pocit, že potrebujete doplniť vaše „tričkové zásoby“, ste na správnom mieste. Pozrite si našu aktuálnu ponuku, plnú jedinečných kúskov za skvelé ceny! Novinky, aj aktuálne zľavy na vás čakajú tu Stačí si len vybrať!